Hát szó, mi szó rettentő, de inkább kurva sokáig nem írtam ide semmit :) Máshova persze igen, bár a blog téma az mostanában eléggé elhanyagolt dolog nálam, de nem hagytam abba. Mindig van mondanivalóm, csak lehet nem jutok el odáig, hogy le is írjam. 

A cím árulkodó, nem is kicsit :) belekezdek azoknak azon ételek receptjeinek az összegyűjtésébe amiket vagy elég gyakran készítek vagy érdemesnek találom, hogy legalább egyszer is elkészítsek. Senki ne várjon rettentő hatalmas gasztronómiai csodákat nem vagyok se szakács se gasztroblogger :)

Egyszerűen közzéteszem azon ételek receptjeit amiket közkincsé szeretnék tenni. Persze lesz olyan ami máshol sok helyen fenn van de az mindegy is jelenleg. Amitől talán kicsit speciálisabb az, hogy elég gyakran viszek némi csavart az ételekbe. A csavar természetesen nem fémből készül :) csak szinte mindig eltérek a megszokott készítési módtól.

Ez lehet fűszerezés, lehet kicsit másként főzés mikor mi.

Szerző: Amigarockwell  2014.10.23. 18:07 Szólj hozzá!

Címkék: receptek restart

A bejegyzés trackback címe:

https://sivstammerattila.blog.hu/api/trackback/id/tr506826833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása